Bedankt allemaal
Door: Manuela
Blijf op de hoogte en volg Gerard en Manuela
26 September 2008 | Turkije, Oltu
We vinden het trouwens sowieso leuk als er berichten van jullie te lezen zijn!
Oh ja. Al die tijd hebben we het gevoel nog heel erg lang weg te zijn, maar ineens komt de einddatum toch wel een stukje dichterbij. Maar ai, wij hebben totaal geen zin om naar huis te komen. Overwegen hier een huis te kopen. Vooral het gebied waar we de laatste dagen doorheen rijden is adembenemend mooi. Mocht iemand wel een goede reden weten om toch weer naar Holland te komen, dan horen we dat wel.
Groetjes en alle goeds allemaal,
Gerard en Manuela
26 September 2008 - 14:12
Linda:
Ja Gerard, je moet terug komen. Ik heb getekend om per 1-1-09 bij een ander bedrijf te werken, dus je kan hier weer aan de slag! Er is een project gestart voor een nieuwe test tool en je kunt vast raden met wat voor slakkegang dat tot stand komt..... ;-) Er is een opvolger voor de rbs kant, alleen voor Fortis zoeken ze nog iemand... ;-) Maar koop dat huis maar, kom ik een keertje thee drinken! -
27 September 2008 - 18:48
José:
Hoi Manuela,
Krijgen we dan wel reiskosten vergoeding als Rick naar piano les wil komen? -
28 September 2008 - 17:20
Zus Van Daniël:
Hallo Manuela,
Daniël zit bij u op keyboardles, en ik kijk regelmatig op internet of er weer een nieuw verhaal van u is. Vind ik leuk om te lezen!
Maar ik denk dat Daniël het ook wel fijn vind als u weer terug komt naar Nederland. :) -
03 Oktober 2008 - 19:36
Sabina En Berry:
Wij kunnen ook niet zonder jullie. Je bent net mijn schoonzus, ik ga bij je broer wonen. Genoeg redenen om terug te komen! We vinden het gewoon leuk om jullie weer te zien. Mocht je nou een vakantiehuisje kopen, dan vind ik dat een prima idee. Wil ik wel gebruik van maken.