162. Een prachtig stel
Door: Gerard
Blijf op de hoogte en volg Gerard en Manuela
16 November 2008 | Turkije, Ayaş
Ik heb altijd al wel gedacht dat Maan in haar vorige leven heks geweest is, maar als je haar zo in zee (zonder luchtbed of wat dan ook) ziet drijven, weet ik het toch wel haast zeker. Morgana vond dit niet alleen heel grappig, maar ook handig. Nu kon ze mooi Maans haar wassen. Ik heb heel wat plaatjes van die twee geschoten.
Na het zwemmen hebben we met zijn zessen op het strand gezeten. Het was heel gezellig totdat Toto door een bij werd gestoken. Wat zal hij geschrokken zijn. Hij gilde het in ieder geval uit van de pijn en schrik. Gelukkig is Maans rescueflesje altijd in de buurt en reageerde hij er snel op. Zijn moeder was helemaal verbaasd dat hij zo snel kalmeerde.
Helaas is Julia nog steeds ziek. Ze heeft koorts en veel kiespijn. Arme meid. ’s Middags heeft ze van ons wat pijnstillers gekregen. Jammer dat onze plannen van hapjes eten bij een kampvuur nu vanavond alweer niet door konden gaan. We hebben wat hapjes gemaakt en dit op een bord naar hen gebracht. Hopelijk vinden ze dit lekker en leuk. Maantje twijfelt weer eens voor de verandering. Vrouwen…
Na de lunch zijn we samen naar de graven aan de overkant van de weg gegaan. Maar Maantje zit te vol van Julia om er echt van te genieten. Het is maar goed dat ik zo uitgebreid fotografeer, want dan kan ze het later alsnog bekijken. Ik hoor haar al zeggen: ‘Joh, dat heb ik toen helemaal niet gezien’.
Omdat we al dagen zin in een kampvuur hebben, besloten we het vandaag toch maar vast in het klein te doen. We vinden dit altijd zo iets gezelligs hebben. ’t Is dat het zo ontzettend veel sprokkelwerk is, anders zouden we het iedere dag wel doen!