136. Geen NS-klanten
Door: Manuela
Blijf op de hoogte en volg Gerard en Manuela
21 Oktober 2008 | Turkije, Ayaş
Alleen maar uitslapen, een beetje zonnen, veel zwemmen, lezen en lekker eten. En ’s avonds lekker een filmpje in bed kijken. Maar ja, aan het eind van een vakantie heb je meestal de leukste films al gezien en kom je toch een beetje in de B-categorie uit. Vanavond hadden we ‘Creepers’ op het programma staan. Gadver, wat een enge, harde, bloederige horrorfilm! Precies toen het werkelijk dood- en doodeng was, kwam er een auto het strand opscheuren, die nota bene ook nog eens pal achter onze camper parkeerde.
De mensen stapten nogal rumoerig uit en ook daarna bleven ze nogal luid en duidelijk achter de camper bezig. En wat ze aan het doen waren? Wij vonden de geluiden niet alleen behoorlijk in de categorie dubieus vallen, maar ook erg vervelend. Kunnen ze niet wat verderop gaan staan vozen of weet ik veel wat ze aan het doen zijn? Ze kunnen in ieder geval zo in een een of andere hitsige hijglijn mee gaan doen.
Na dit gedoe een poosje aangehoord te hebben, waren we het zat. Gerard stapte uit bed en trok snel een broek en zijn stoute schoenen aan. Gewapend met een flinke zaklamp liep hij dapper naar buiten om op onderzoek uit te gaan. Ha, hier hadden de lallende orgiedeelnemers niet op gerekend. De hoerige vrouw en haar zuiplappen wisten niet hoe snel ze weg moesten komen. Hopelijk staan we hier niet op een dubieuze afwerkplek … Het is in ieder geval overduidelijk dat dit geen NS-klanten zijn: die gasten sporen voor geen meter!