137. Levendige ruïneplaats
Door: Manuela
Blijf op de hoogte en volg Gerard en Manuela
24 Oktober 2008 | Turkije, Ayaş
We staan inmiddels al dagen tussen oude Romeinse ruïnes, maar we hebber er nog steeds niets van gezien. Vanmorgen heeft Gerard wel een toezichthouder van het spul gesproken. En dat vinden we voor vandaag wel weer genoeg. Die amfitheaters en andere restanten liggen er al duizenden jaren, dus die paar dagen van ons kunnen er ook nog wel bij. We bouwen het langzaam op. Geef ons voorlopig de zee maar. Ik voel me zó thuis in water. Heerlijk!
Hoewel het vandaag een schitterende dag was, zagen we bijna niemand op het strand. Niet te geloven. In Scheveningen zou je met dit weer een supertopdag hebben! De golven waren superhoog en hadden lekker wat pit. Echt een kolfje naar ons hand. Hoe hoger, hoe beter!
Behalve veel zwemmen proberen we ook veel aan ons reisdagboek te werken, maar tjonge, jonge, wat is dit een veelvraat! Gerard is hier niets bij. En helaas eet hij alleen maar tijd. Héél veel tijd!
Ook vanavond kregen we tijdens het film kijken weer ongewenst bezoek. Dit keer geen gierende hormonen doordrenkt met alcohol, maar een stel gladiolen met keiharde muziek. Het gebied hier is toch levendiger dan de ruïnes eromheen doen vermoeden.