27. Op de valreep nog een stukje campinglife
Door: Maan
Blijf op de hoogte en volg Gerard en Manuela
06 Oktober 2019 | Albanië, Shkodër
Het was vandaag erg warm, we hebben best veel lange, drukke dagen achter de rug en morgen staat er ook weer een rit op de planning. Wij gaan nog fijn even naar het gezellige terras met zijn rieten parasolletjes, ligstoelen, hangmatten en andere stoelen met uitzicht op het meer van Shkodër en daarachter de Montenegrijnse bergen, waar we twee jaar geleden nog reden!
We genoten van de warmte van de zon en vonden het de hoogste tijd voor een biertje. Nou ja, biertje…. Gerard kwam gewoon met twee vazen aanzetten! Jemig, het is goed dat ik mijn omslagdoek meegenomen had, want tegen de tijd dat ik die vaas leeg heb, is het vet avond! Het campingrestaurant was behoorlijk vol en op een gegeven moment kwam Annie eraan om tegen Piet te zeggen, dat hij naar huis moest. De piepers waren klaar!
We genoten van uitzicht en zijn zelfs met onze megapullen de lange smalle steiger nog opgelopen, zodat je voor je gevoel echt in het Shkodërmeer zat. Ook hier hadden we weer een aantal leuke gesprekjes met jong en oud, overal vandaan en daarna gingen we uiteraard weer onze dubbele portie tzatziki en een soort plat pizzabrood halen voor bij onze salades. Heerlijk! We hadden helemaal het vakantiegevoel te pakken!
Morgen zijn we van plan richting het oosten van Albanië te vertrekken en vandaaruit even naar Macedonië en weer terug. We hadden nu een supercamping met wifi, maar dat kan nog wel eens heel anders worden. Dus mochten jullie een tijd niets horen, dan hebben wij geen wifi. Veel liefs en tot later!